Steun de voedselbank met een donatie!

 

Wij werken uitsluitend met vrijwilligers, dat kost geen geld, maar de voedselpakketten kosten wel geld.

 

Veel mensen denken dat de voedselbank een instelling van de gemeente is.

Wij worden door de gemeenten en ook door anderen wel gesteund, maar uiteindelijk moeten we zelf “onze broek ophouden”.

Het is dankbaar werk, want meer dan de helft van onze klanten hoeft binnen een jaar geen beroep meer op de voedselbank te doen; wij hebben hen door de slechte tijd heen geholpen.

 

U kunt ons ook steunen door donateur te worden en jaarlijks of maandelijks een bedrag aan ons over te maken of door een eenmalige gift.

 

 

Eenvoudig op onze bankrekening

 

Als u het werk van uw voedselbank financieel wilt steunen, maak dan een bedrag over op onze bankrekening

NL16 RABO 0108 4583 77 t.n.v. de Stichting Voedselbank Heerenveen (S.V.H.), of maak gebruik van de QR-code op deze pagina.

 

Natuurlijk zeggen wij geen “nee” tegen contant geld, maar liever niet.

 

 

 

Doneer aan Stichting Voedselbank Heerenveen (S.V.H.) geldig tot 27-02-2026

QR-code geldig tot 27-02-2026

 

 

ANBI-instelling

 

Financieel aantrekkelijk is om uw donatie voor 5 jaar of langer vast te leggen. Bij uw aangifte inkomstenbelasting is dat een zekere aftrekpost, zonder dat u te maken heeft met het zogenaamde drempelbedrag.

 

Omdat wij een ANBI-instelling zijn kunt u hier kijken wanneer u bij een donatie of een gift in aanmerking komt voor aftrek bij de inkomstenbelasting.

 

 

Sponsoring

 

Mede door steun van plaatselijke ondernemers zijn we gelukkig nog steeds in staat om eens per veertien dagen een aantrekkelijk voedselpakket samen te stellen. Echter we merken wel dat de aanvoer van goederen steeds minder wordt. Gelukkig zijn er af en toe geweldige initiatieven van diverse organisaties (bedrijven, kerken, scholen, tuinproject, etc. zie ook onze facebookpagina). Maar extra ondersteuning is altijd welkom. Dit kan door middel van het aanbieden van goederen, zowel door particulieren (opruimen voorraadkast/kelder) als door bedrijven (overtollige voorraad of door het naderen van uiterste houdbaarheidsdatum).

 

Voor zowel bedrijven als particulieren geldt dat u goederen bij ons kunt brengen, iedere vrijdag van 09.30 uur tot 15.00 uur. In overleg zijn we uiteraard ook graag bereid deze bij u op te halen of op een ander tijdstip in ontvangst te nemen. U kunt daarvoor altijd contact opnemen met onze beheerder tel: 06-34404781.

 

Ook financiële bijdragen zijn uiterst welkom. Wilt u ons steunen? Wij stellen uw bijdrage zeer op prijs! Ons bankrekeningnummer is NL16 RABO 0108 4583 77 t.n.v. Stichting Voedselbank Heerenveen (S.V.H.).

 

Samen met u kunnen wij (met ongeveer 70 vrijwilligers) er dan voor zorgen dat de minderbedeelde mensen een welkome aanvulling van ons kunnen ontvangen.

 

Wij houden ons beleefd aanbevolen!

 

 

Ook in 2023 mogen we weer rekenen op de steun van: